För att klara av ibland kostsamma behandlingar har Praktikertjänst, som vi är anslutna till, tagit fram ett alternativ som gör det möjligt för dig att dela upp kostnaden på upp till 36 månader. För att kunna göra det måste du först göra en förhandsprövning, se nedan. Den kan du göra genom att följa länken nedan.

Förhandsprövning

Om du väljer att betala din behandling med faktura kan du bli ombedd att, eller på eget initiativ, göra en förhandsprövning. Du gör det genom att ansöka om ett ej bindande kreditåtagande. Vänligen följ länken nedan och fyll i formuläret. Du identifierar dig med mobilt BankID och får svar direkt efter att du slutfört ansökan.

Hur fungerar förhandsprövningen?

·       Genom att ansöka om ett ej bindande kreditåtagande före din behandling hos oss kan du försäkra dig om att bli beviljad en kredit för din kommande behandling.

·       Kreditåtagandet är inte bindande vilket innebär att du väljer själv om du vill träda in i kreditavtal efter genomförd behandling eller operation.

·       Eftersom kreditåtagandet inte är bindande väljer du själv om du vill träda in i kreditavtal efter genomförd behandling eller operation. Godkänd förhandsprövning är giltlig så länge dina ekonomiska förhållanden inte försämras drastiskt från det att du ansöker om kreditåtagande till din ansökan om den faktiska krediten.

·       Om ansökan beviljas kommer vi att skicka en bekräftelse till dig via e-post. Efter avslutad behandling kan du välja att utnyttja ditt beviljade kreditåtagande och antingen dela upp din betalning i en delbetalningsplan eller betala via faktura med 14 dagars betaltid.

Ansök här. (extern länk)